SEO Header Title

HD03.png
Menu-kaart formule PDF Afdrukken E-mail


Bib_gourmand.jpg

 

Voorgerecht, hoofdschotel en dessert naar keuze    37 € pp.

Voorgerechten buiten menu  17 €     -     Hoofdschotels buiten menu  24 €

Met aangepaste wijnen: 16 à 22 € (2 wijnen)  of  25 € (3 wijnen)

Wijnen discreet geserveerd

 

Tuintje groene asperges, zalm, vinaigrette
of
Reuzegarnalen, fijne venkel met pesto, Parmezaan  (+ 6 €)

                                                                                                                                                                             of

                                                                          Eendenleverpastei, raapselder, truffel, coppa   

of
Kwartelravioli in een wirwar van champignons
of
Asperges, langoustine, tomaat, mousseline  (+ 6 €)


*******

Zalm...halfgaar, appel en komkommer
of
      Vlaswijting met asperges in waterzooi  (+ 10 €)  
                  of                  
 Lamsmedaillon, gestoofd slaatje, tomaat  
of
Halve duif, spinazie, worteltjes, mosterdsaus
of
Kalfsnoot, eendenlever, knolselder, rode wijnsaus  (+ 10 €)


*******

Dessert naar keuze of kaasschotel
(Kaas  + supplement)