SEO Header Title

HD03.png
Menu-kaart formule PDF Afdrukken E-mail


Bib_gourmand.jpg

 

Voorgerecht, hoofdschotel en dessert naar keuze    37 € pp.

Voorgerechten buiten menu  17 €     -     Hoofdschotels buiten menu  24 €

Met aangepaste wijnen: 16 à 22 € (2 wijnen)  of  25 € (3 wijnen)

Wijnen discreet geserveerd

 

Sint-Jakobsnoot in carpaccio, witloof, haringkaviaar
of
Scampi, sojasalade, radijs, pijpajuin, zure room
 of

                                                                          Kwarteltonnetje, eendenleverpastei, vijg, champignon   

of
Gebakken Sint-Jakobsnoot, artisjok, sjalotboter  (+ 6 €)
of
Gebakken eendenlever, venkelappel, sinaassaus  (+ 8 €)


*******

Zeebrasem, aardappelgratin, rode wijnsaus
of
      Kabeljauw "Brabançonne" onder een korstkap  (+ 10 €)  
                                              of                   max.3 per tafel
Konijnfilet omspekt, witloof, wijngaardblad  
of
Fazant, boschampignons, rozemarijnroom  (2cvts)
of
Hertgebraad, ramenas, peer, poivradesaus  (+ 10 €)


*******

Dessert naar keuze of kaasschotel
(Kaas  + supplement)