SEO Header Title

HD03.png
Menu-kaart formule PDF Afdrukken E-mail


Bib_gourmand.jpg

 

Voorgerecht, hoofdschotel en dessert naar keuze    37 € pp.

Voorgerechten buiten menu  17 €     -     Hoofdschotels buiten menu  24 €

Met aangepaste wijnen: 16 à 22 € (2 wijnen)  of  25 € (3 wijnen)

Wijnen discreet geserveerd

 

Zalmtartaar gravlax, venkelsla met sinaasappel
of
Carpaccio van sint-Jakobsvrucht, champignonflan met truffel  (+ 6 €)

                                                                                                                                                                             of

                                                                          Bacon, schorseneer, cashewnoot, pompoen & truffel   

of
Gebakken Sint-Jakobsnoot, prei, blanke boter  (+ 6 €)
of
Zacht eitje, zwarte truffelpens, ramenas, aardpeervelouté  (+ 6 €)


*******

Zeetongfilets met zuurkool & klare boter
of
      Kabeljauw met champignons onder een korstkap  (+ 10 €)  
                                              of                   max.3 per tafel
Konijnfilet omspekt, gedroogde pruimen, roomselder  
of
Haantje in waterzooi met bos- en veldchampignons
of
Kalfsnoot, eendenlever, knolselder, truffelsaus  (+ 10 €)


*******

Dessert naar keuze of kaasschotel
(Kaas  + supplement)