Formule Brouette
Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 39 €
Passende wijn: 16 à 26 € (2 wijnen) of 29 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag
Kaart : Entree : 17 € Hoofdgerecht : 23 € Dessert : 10 €
Pompoenvlaai, schorseneer-olijf-cashew, droge tomaat, croûtons (Vege) koud
Of
Reuzengarnalen op een broccolibed, arënkha, spruitjesblad koud
Of
Tonnetje eendenleverpastei, knolselder, vijg, gerookte eend, krokantje koud
Of
Gebakken Sint-Jakobsvrucht, artisjokbodem, zachtzure saus (+ 6 €) warm
Of
Gebakken eendenlever, golden appel, pruimenchutney (+ 6 €) warm
***
Seizoen-marktgroenten… warm onder een bladerdeegkap (Vege)
Of
Koolvisstuk gegratineerd met spinazie, pasta & tomatade
Of
Fazant (hen) uit de oven, gestoofd witloof, wijngaardbladsaus (2 cts)
Of
Gebraden hertstuk, room-rammenas, klein witloof, poivradesaus (+ 10 €)
Of
Haas-filet omspekt, groene kool, mosterdroomsaus “Tierenteyn” (+ 10 €)
***
Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)
Onze dessertkaart presenteren wij U vooraf
_______________________________
Lunch Niet op zon-en feestdagen
Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 29 €
Voor-, hoofd- & nagerecht… 34 €
Lunch: 2 wijnen – 16 € à 26 € / 3 wijnen – 29 €
Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden
Eén rekening per tafel