Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 60 €

Passende wijn: 19 à 30 € (2 wijnen) of 35 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree: 20 € I Hoofdgerecht: 28 € I Dessert: 15 € I Kaas: + 14 à 20 €


***

Tomatentuin, gravlax-zalm, pittige saus met rood sinaasappelsap (Végé) I koud
Of
Frisse rog op een Italiaans venkelslaatje (pesto, half-gedroogde tomaat…) I koud
Of
Gerookte eendenreepjes in een groen struikje met verse eendenlever, gekonfijte vijg I koud
Of
Eendenleverpastei, gekonfijte kumquats met brioche-toast (+ 7 €) I koud
Of
Zachtgekookt eitje Meurette-idee: witte wijn-velouté, eikezwam, zachte zilveruitjes I warm

***

Pasta met een wirwar van bos- en veldchampignons (Végé)
Of
Daurade (filet) op een duo van gebakken courgette, aardappelgratin met tomaat
Of
Parelhoenwit met “Vin-Jaune”-saus met nobele champignons (+ 7 €)
Of
Tussenribstuk van kalf, gestoofde spitskool, zachte pickles-saus (+ 7 €)
Of
Eendenborst uit de pan, knolselder uit de oven, tortilla, fijne abricozensaus

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 14 à 20 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 38 €
Voor-, hoofd-, nagerecht…
48 €

Lunch: 2 wijnen – 19 € à 30 € / 3 wijnen – 35 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel