Formule Brouette
Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 62 €
Passende wijn… discreet: 19 à 30 € (2 diensten) of 36 € (3 diensten) / Bob-formule op aanvraag
A la carte : Entree: 21 € I Hoofdgerecht: 29 € I Dessert: 16 € I Kaas: + 14 à 22 €
***
Sint-Jacobs-carpaccio, witloofsnippers, Arënkha-kaviaar & room I koud
Of
Hinde-pastrami, knolseldersalade “foie gras” vijg en cashew-gruis I koud
Of
Eendenleverpastei, gekonfijte kumquats met brioche-toast (+ 8 €) I koud
Of
Wild-raviolis, zacht-gebakken raapselder en pompoen-velouté I warm
Végé – versie => Raviolis gevuld met Houmous
Of
Sint-Jacobsvrucht uit de pan, prei gestoofd, blanke botersaus (+ 8 €) I warm
***
Aardappel-mousseline, gegaard witloof, witte radijs & tuber melano (Végé)
Of
Koolvis-rug, jonge spinazie met gekonfijte tomaat, mousselinesaus
Of
Konijnfilet omspekt, gevuld met zuurkool, zacht-zurige saus
Of
Fazant (borststuk) met boschampignons uit de pan, rozemarijn, roomsaus, wijngaardblad
Of
Nobel hert-gebraad (bout), witloof uit de pan, gestoofde peer, Grand-Veneur-saus (+ 8 €)
***
Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 14 à 22 €)
De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf
_______________________________
Lunch Niet op zon-en feestdagen
Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 39 €
Voor-, hoofd-, nagerecht… 49 €
Wijnen: 2 diensten – 19 € à 30 € / 3 diensten – 36 €
Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden
Eén rekening per tafel