Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 39 €

Passende wijn: 16 à 26 € (2 wijnen) of 29 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree: 16 € I Hoofdgerecht: 23 € I Dessert: 11 € I Kaas: + 3 à 8 €


La Brouette – januari,  februari en maart 2022

Artisjoktaartje, wilde rijst, rode pesto (Végé) I koud
Of
Reuzegarnalen op zachte bloemkool gevuld met truffel I koud
Of
Eendenleverpastei, gekonfijte kumquats, broodkrokant (+ 7 €) I koud
Of
Zalmravioli in een bouillon met selderij en Arënkha-kaviaar I warm
Of
Zacht eitje, eikezwam, zwarte truffel en pens, cappuccino van champignons (+ 7 €) I warm

***

Papillot van groenten in brickblad, saus met vijgenchutney (Végé)
Of
Lengvis met witloof gegaard onder korstkap (+ 10 €) maximum 4 per tafel
Of
Krielhaantje “Mariage Parfait” met Geuze en champignons – Inspiratie «poularde au vin jaune»
Of
Kalfs-ragout met truffel “Terug uit Richerenches”, pastinaak, gele wortel, winterraap (+ 10 €)
Of
Eend-filet gebakken op het vel, zachte ramenas, noordkrieken, saus met dragon-parfum

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 29 €
Voor-, hoofd-, nagerecht…
34 €

Lunch: 2 wijnen – 16 € à 26 € / 3 wijnen – 29 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel