Formule Brouette 

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 39 €

Passende wijn: 16 à 26 € (2 wijnen) of 29 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd   /   BoB-formule op aanvraag 

Kaart : Entree : 17 €      Hoofdgerecht : 23 €      Dessert : 10 €


Pompoenvlaai, schorseneer-olijf-cashew, droge tomaat, croûtons (Vege)         koud
Of
Reuzengarnalen op een broccolibed, arënkha, spruitjesblad         koud
Of 

Tonnetje eendenleverpastei, knolselder, vijg, gerookte eend, krokantje         koud
Of
Gebakken Sint-Jakobsvrucht, artisjokbodem, zachtzure saus (+ 6 €)         warm
Of
Gebakken eendenlever, golden appel, pruimenchutney (+ 6 €)         warm

***

Seizoen-marktgroenten… warm onder een bladerdeegkap (Vege)
Of
Koolvisstuk gegratineerd met spinazie, pasta & tomatade
Of
Fazant (hen) uit de oven, gestoofd witloof, wijngaardbladsaus (2 cts)
Of
Gebraden hertstuk, room-rammenas, klein witloof, poivradesaus (+ 10 €)
Of
Haas-filet omspekt, groene kool, mosterdroomsaus “Tierenteyn” (+ 10 €)

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)
 
Onze dessertkaart presenteren wij U vooraf

_______________________________

Lunch  Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden            29 €
Voor-, hoofd- & nagerecht…                               
 34 €

Lunch: 2 wijnen – 16 € à 26 €    /   3 wijnen – 29 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel