Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 45 €

Passende wijn: 16 à 26 € (2 wijnen) of 29 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree: 18 € I Hoofdgerecht: 24 € I Dessert: 11 € I Kaas: + 3 à 8 €


***

Bloemkool- & broccoli-pastei, olijven en zongedroogde tomaat (Végé) I koud
Of
Sint-Jakobscarpaccio op schorseneertaartje en Richerenches-truffel I koud
Of
Eendenleverpastei, ajuinconfituur met kandij-cassonade, broodkrokant (+ 6 €) I koud
Of
Jonge tarbot (volgens markt) “Arënkha” preistoemp, velouté-jus (+ 6 €) I warm
Of
Kalfszwezerik, kastanje-selder-puree, zwarte pens, Rabasse, saus met Banyuls I warm

***

Papillot-krokant, venkel, witte radijs, sinaasappel- & anijs-saus (Végé)
Of
Zeebrasem (roodbaars ?) artisjokbodem, krieltjes, citroen, peterselie
Of
Parelhoenwit gevuld, boschampignons, Vin-Jaune-velouté & Melanosporum (+ 6 €)
Of
Filet van jong konijn omspekt & gevuld met Agen-pruimen, ramenas en zachte saus
Of
Stuk rundshaas uit de pan, gestoofd witloof, droge tomaat, lichtbruine saus (+ 8 €)

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 29 €
Voor-, hoofd-, nagerecht…
35 €

Lunch: 2 wijnen – 16 € à 26 € / 3 wijnen – 29 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel
Einde middagservice in de week 15h45