Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 39 €

Passende wijn: 16 à 24 € (2 wijnen) of 28 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree : 16 € Hoofdgerecht : 23 € Dessert : 10 € Kaas : + 3 à 8 €


La Brouette – lente, zomer
2021

Ratatouille-vlaai, zwarte rijst, dwergartisjokken, rode pesto (Végé)      koud
Of
Groene aspergetuin « Roskoff » bacon, eendenlever, truffel      koud
Of

Halve kreeft (uit z’n schaal), fijne krokante venkel, fris sinaassap met sesamolie (+ 7 €)      koud
Of
Zachtgekookt ei « Meurette » (champignons, spekjes), Xeres-saus      warm
Of
Halve kreeft (uit z’n schaal), op een zuurkoolbed, jeneverbes, klare boter (+ 7 €)      warm

***

Houmous-ravioli, zacht-gegaarde komkommer, kerstomaatjes (Végé)
Of
Koolvis, andijvie, cœur de bœuf-tomaat… gegratineerd (maximum 4 per tafel)
Of
Halve kreeft (in z’n schaal), op z’n Italiaans met pesto, tagliatelle met kreeftenolie (+ 10 €)
Of
Parelhoenwit, dwergslaatje gestoofd, bruine saus, dragon en noorderkrieken
Of
Zacht varkenshaasje & schijfje eendenlever uit de pan, spinazie, rode wijnsaus (+ 10 €)

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 29 €
Voor-, hoofd- & nagerecht…
34 €

Lunch: 2 wijnen – 16 € à 24 € / 3 wijnen – 28 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel