Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 45 €

Passende wijn: 16 à 26 € (2 wijnen) of 29 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree: 18 € I Hoofdgerecht: 24 € I Dessert: 11 € I Kaas: + 3 à 8 €


La Brouette – herfst, winter 2022-’23

Pompoenflan, schorseneer-olijf-cashew, droge tomaat, croûton (Végé) I koud
Of
Sint-Jakobs-carpaccio op witloofsnippers, haringkaviaar in room I koud
Of
Slaatje met vette eendenlever, gerookte eendenreepjes, zoete vijg, stukjes walnoot (+ 6 €) I koud
Of
Sint-Jakobsvrucht uit de pan, gestoofd slaatje, blanke boter (+ 6 €) I warm
Of
Wirwar van boschampignons, zacht-zoete zilveruitjes, lichtgerookte bouillon van jong everzwijn I warm

***

Papillot-krokant van groenten in brickblad, appel-peer-velouté (Végé)
Of
Gratin van koolvis, andijvie, tomaat en kleine pasta (maximum 4 per tafel)
Of
Fazant (hen) uit de oven en witloof “Brabançonne”, saus met wijngaardblad (2 cvts)
Of
Filet van jong konijn omspekt & gevuld met groene kool, “Tierenteyn”- mosterdroomsaus
Of
Nobel stuk hert-rug-gebraad, romige selderij, gestoofd peertje, zachte poivrade-saus (+ 8 €)

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 29 €
Voor-, hoofd-, nagerecht…
35 €

Lunch: 2 wijnen – 16 € à 26 € / 3 wijnen – 29 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel