Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 60 €

Passende wijn: 19 à 30 € (2 wijnen) of 35 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree: 20 € I Hoofdgerecht: 28 € I Dessert: 15 € I Kaas: + 14 à 20 €


***

Aubergine-houmous-flan, zwarte rijst, kleine artisjokhartjes, tomatade (Végé) I koud
Of
Halve kreeft (uit z’n schaal), slaatje van spitskool met maïskorrels, balsamico-crème (+ 7 €) I koud
Of
Rundscarpaccio, eendenleverpastei, groene boontjes, cashewnoot, rucolla, truffelsnippers I koud
Of
Zalmraviolis in een seldersoepje, peterselie en parmezaan I warm
Of
Halve kreeft (uit z’n schaal), velouté van & met artisjokbodems (+ 7 €) I warm

***

Provençaalse mengelmoes van groenten “Onder Blader-korstgebak” (Végé)
Of
Koolvis op zachtgekookte prei & gegaard onder bladerdeeg
Of
Halve kreeft (niet uit z’n schaal) geroosterd, tomaten-pistou, pasta (+ 7 €)
Of
Lamsnoot, jonge spinazie, zuiderse aardappelgratin, saus met tijmparfum
Of
Eendenborst gegrild, groene asperges, mousselinesaus “Tierenteyn”

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 14 à 20 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 36 €
Voor-, hoofd-, nagerecht…
46 €

Lunch: 2 wijnen – 19 € à 30 € / 3 wijnen – 35 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel