Formule Brouette

Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 44 €

Passende wijn: 16 à 26 € (2 wijnen) of 29 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag

A la carte : Entree: 17 € I Hoofdgerecht: 23 € I Dessert: 11 € I Kaas: + 3 à 8 €


La Brouette – maart, april, mei 2022

Ratatouille-vlaai, zwarte rijst, artisjok gekonfijt, rode pesto (Végé) I koud
Of
Rundscarpaccio, fijn groen boontjes, eendenlever, cashewnoot, truffel & rucola I koud
Of
Halve kreeft (uit z’n schaal) mangovrucht, lamsoor (zee-spinazie) (+ 7 €) I koud
Of
Zachtgekookt eitje “Meurette” …met vin-jaune-saus I warm
Of
Halve kreeft (gedeeltelijk uit z’n schaal) courgette, tomaat-sjalot-saus, olijfolie (+ 7 €) (Végé) I warm

***

Raviolis gevuld met houmous in een bouillon met selder (Végé)
Of
Roodbaarsfilet uit de oven op Provençaalse aardappelgratin, fris slaatje
Of
Kreeft (halve, niet uit z’n schaal) met cantharellen & eekhoorntjesbrood (+ 9 €)
Of
Filet van eend uit de pan, groene asperges, mousseline-saus met mosterd “Tierenteyn”
Of
Kalfs-medaillons (filet pur) uit de pan, andijvie op z’n Italiaans, rode wijn-saus & gnocchi (+ 9 €)

***

Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 3 à 8 €)

De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf

_______________________________

Lunch Niet op zon-en feestdagen

Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 29 €
Voor-, hoofd-, nagerecht…
35 €

Lunch: 2 wijnen – 16 € à 26 € / 3 wijnen – 29 €

Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden

Eén rekening per tafel