Formule Brouette
Voor-, hoofd- & nagerecht naar keuze – 50 €
Passende wijn: 19 à 27 € (2 wijnen) of 33 € (3 wijnen)
Wijnen discreet geserveerd / BoB-formule op aanvraag
A la carte : Entree: 19 € I Hoofdgerecht: 26 € I Dessert: 13 € I Kaas: + 4 à 9 €
***
Aubergine-houmous-flan, zwarte rijst, kleine artisjokhartjes, tomatade (Végé) I koud
Of
Scampi’s op venkelslaatje met pesto, parmezaan en basilicum I koud
Of
Rundscarpaccio, boontjes, vette eendenlever, cashewnoot, rucola I koud
Of
Eendenleverpastei, gekonfijte kumquats, broodkrokant (+ 7 €) I koud
Of
Rode tonijn in een minestrone, kaviaar Arenkha & saffraan (+ 7 €) I warm
***
Tuingroenten gegaard onder een korstkap (naargelang onze markt) (Végé)
Of
Victoriabaars en artisjokbodems uit de pan, friszurige velouté
Of
Dikke kwartel (ontbeend, omspekt), stukje gebakken eendenlever, witte radijs, bruin abrikoossausje
Of
Kalfsmedaillons uit de pan (filet), gestoofd slaatje, wijngaardsaus (+ 7 €)
Of
Fricassee van rundswangen met “Vin de voile”, room, pasta, cantharellen & andere champignons
***
Dessert naar keuze of… kaas (kaas + 4 à 9 €)
De bereiding van de nagerechten vergt tijd
Daarom presenteren wij U de dessertkaart vooraf
_______________________________
Lunch Niet op zon-en feestdagen
Voor- & hoofdgerecht … marktgebonden 33 €
Voor-, hoofd-, nagerecht… 40 €
Lunch: 2 wijnen – 19 € à 26 € / 3 wijnen – 33 €
Gelieve ons Uw allergieën of mogelijke diëten te melden
Eén rekening per tafel